Caută
Close this search box.

Asociaţia “Mai Mult Verde”, persoana juridica de drept privat fara scop patrimonial, independenta, organizata potrivit OG nr. 26/2000 cu privire la asociatii si fundatii, cu modificarile ulterioare, cu sediul in Bucuresti, Sector 1, Str. Grigore Mora nr. 33, ap. 2, inscrisa in Registrul asociatiilor si fundatiilor aflat la grefa Judecatoriei Sector 1 sub nr. 173/01.01.2008 (denumită în continuare ”Asociaţia”, “noi”, “ne”, “noastră/nostru”), ofera informatie publicului prin intermediul websitului www.inaerliber.ro.

În conformitate cu Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE, Asociaţia are obligaţia de a colecta şi administra datele cu caracter personal furnizate de utilizatori în momentul navigării în site-ul inaerliber.ro

Utilizatorii au dreptul de intervenţie asupra datelor personale furnizate Asociaţiei, prin aceasta întelegându-se dreptul utilizatorilor de a se opune prelucrării datelor cu caracter personal de către Asociaţie şi dreptul de a solicita ştergerea tuturor informaţiilor despre utilizator din baza de date a Asociaţiei.

Pentru a ne adresa întrebări cu privire la prezenta Politică de confidențialitate sau pentru a face o solicitare cu privire la exercitarea drepturilor dumneavoastră în calitate de persoană vizată, ne puteți contacta în scris (poștă, e-mail) sau telefonic, utilizând următoarele date de contact:

Adresă de e-mail: contact@maimultverde.ro

Adresa sediului: București, Sector 1, Str. Grigore Mora nr. 33, ap. 2